Een borrel op uw locatie?

Heeft u een mooie locatie in de wijde omgeving van Rotterdam/Den Haag/Delft/Leiden en lijkt het u leuk de Vrijheid Blijheid Borrel te ontvangen? Neem dan contact op met een van de partners om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen in het kort

  • Groot bereik (32000+)
  • Introduceer de locatie bij de borrelaars
  • Mogelijkheid tot sponsoring goodiebag
  • Leer nieuwe mensen kennen (en zij de locatie)
  • De borrel wordt gehost door Harrie Lamers de oprichter van deze borrel
  • Extra omzet door borrelaars die na de borrel blijven om te eten, drinken of overnachten
  • Gratis professionele Aftermovie en foto’s als die gemaakt zijn

Voordelen van de Vrijheid Blijheid Borrel op uw locatie?

Als u uw locatie tegen een leuk tarief inclusief hapjes en drankjes aan ons beschikbaar stelt organiseren wij daar een gezellige borrel waar de borrelaars in relaxte sfeer en omgeving elkaar beter kunnen leren kennen. Uw locatie wordt meegenomen in onze promoties. De Vrijheid Blijheid Borrel en haar partners hebben een zeer groot netwerk van ruim 35.000 connecties. De connecties van de borrelaars nog niet mee gerekend.

De locatiemanager krijgt de gelegenheid om de locatie te introduceren en rondleidingen te geven aan de belangstellenden. Dit zorgt er voor dat de borrelaars geïnteresseerd raken en nadenken om uw locatie op bij andere zakelijke of privé gelegenheden te bezoeken.

De locatie krijgt de mogelijkheid om een goodiebag of iets leuks te sponsoren. Ook hier geldt het grote bereik van de borrelaars.

En ook niet onbelangrijk, uw medewerkers kunnen in contact komen met interessante ondernemers (de doelgroep van de Vrijheid Blijheid Borrel). Zo kan men op een leuke manier zaadjes planten bij elkaar. Bijvoorbeeld een borrelaar die een workshop wil organiseren op de locatie of de locatie die nog een nieuwe freelance event manager zoekt en die per toeval op de Vrijheid Blijheid Borrel tegen het lijf loopt

Maar dat is nog niet alles. Als Vrijheid Blijheid Borrel een aftermovie laat maken, of foto’s dan ontvangt u die kosteloos. U kunt deze gebruiken bij het promoten van uw locatie aan potentiële klanten.

Het team van de Vrijheid Blijheid Borrel verzorgt de ontvangst van de borrelaars. Harrie Lamers vervult de rol van host.

De aftermovie of behind the scenes vlog kan laten zien hoe de locatie eruitziet tijdens het evenement en hoe het evenement verloopt. Dit kan potentiële klanten helpen om een beter beeld te krijgen van de locatie en de sfeer tijdens een evenement. Het kan ook de gastheer of gastvrouw helpen om hun diensten te promoten aan andere organisatoren van evenementen en de reputatie als evenementenlocatie te verbeteren.

Dat is natuurlijk nog niet alles. Vaak blijven borrelaars hangen op de locatie om nog wat te eten of indien mogelijk te overnachten. Extra omzet die u er ook weer bij krijgt.

Banners van eerdere borrels

Met banners, zoals onderstaande, promoten wij de Vrijheid Blijheid Borrel op uw locatie.

Waarom Vrijheid Blijheid Borrel?

Als je aan standaard netwerkbijeenkomsten denkt, denk je gauw aan verplichtingen, badges, dresscodes, pitches. In verband met het vrijblijvende karakter besloot oprichter en eigenaar Harrie Lamers het anders aan te pakken. Met een speelse en losse Vrijheid Blijheid mindset. Mogen zijn wie je bent. Authenticiteit is hierin een belangrijk goed.

Geen dresscode. Geen verplichte voorstelrondjes. Geen opdringerige verkooppraatjes. Geen ongemakkelijke sfeer. Gewoon wie je bent! Op wisselende locaties door het Westen van Nederland. Harrie zoekt voor iedere borrel een unieke bijzondere locatie. Harrie Lamers is verbinder pur sang en kent iedereen persoonlijk. Hierdoor kan Harrie Lamers garant staan voor de kwaliteit en waarde van Vrijheid Blijheid Borrel. De borrelaars komen uit verschillende branches. Ieder met een eigen persoonlijkheid, passie en expertise. Allen met hetzelfde doel: gelijkwaardig zijn met de dienstverlening en samenwerking zoeken met elkaar. 

Wat denken onze deelnemers?

Onze deelnemers laten vaak een reactie achter via LinkedIn. Hieronder kun je er een aantal lezen.