Deelnemer worden

Ontmoet mensen met dezelfde mindset

Laat je inspireren door creatieve, rebelse en ambitieuze mensen. Onze borrelaars zijn anders, divers en sprankelend. Ieder persoon heeft met eigen persoonlijkheid en expertise een waardevolle inbreng. Kan jij je vinden in de mentaliteit en verwachting gelijkwaardig te zijn in ‘geven en nemen’? Met een oprechte gunfactor? Wil jij actief verbinden in een duurzame relatie? Dan is er een klik met Netwerkclub Vrijheid Blijheid Borrel.

Netwerk borrel

Wilt u ook graag aanwezig zijn bij de volgende borrel?

Borrels

We komen met regelmaat samen om in een relaxte sfeer elkaar écht beter te leren kennen. Onze borrelaars wonen door heel Nederland. Om elkaar en de omgeving beter te leren kennen, wisselt de locatie. Onze borrels zijn doordeweeks, aan het einde van de middag. Ideaal om dit te combineren met je agenda. Het staat vrij om na de borrel gezellig met elkaar te gaan eten.

Waarom Vrijheid Blijheid Borrel?

Als je aan standaard netwerkbijeenkomsten denkt, denk je gauw aan verplichtingen, badges, dresscodes, pitches. In verband met het vrijblijvende karakter besloot oprichter en eigenaar Harrie Lamers het anders aan te pakken. Met een speelse en losse Vrijheid Blijheid mindset. Mogen zijn wie je bent. Authenticiteit is hierin een belangrijk goed.

Geen dresscode. Geen verplichte voorstelrondjes. Geen opdringerige verkooppraatjes. Geen ongemakkelijke sfeer. Gewoon wie je bent! Op wisselende locaties door het Westen van Nederland. Harrie zoekt voor iedere borrel een unieke bijzondere locatie. Harrie Lamers is verbinder pur sang en kent iedereen persoonlijk. Hierdoor kan Harrie Lamers garant staan voor de kwaliteit en waarde van Vrijheid Blijheid Borrel. De borrelaars komen uit verschillende branches. Ieder met een eigen persoonlijkheid, passie en expertise. Allen met hetzelfde doel: gelijkwaardig zijn met de dienstverlening en samenwerking zoeken met elkaar. 

Hoe word je borrelaar?

Deelnemer worden is heel makkelijk. We willen altijd eerst graag eerst even kennismaken. Neem contact op met één van onze partners.

Bij The Social Hub gaat een vrouw in gesprek met een andere vrouw tijdens een bruisend feest.
Een stel poseert voor een foto voor een Golden Tulip.

Al snel word je onderdeel gemaakt van een Whatsapp groep en online netwerkborrels. Daar krijg je de ruimte om jezelf voor te stellen.

Dan duurt het niet lang meer…. vanzelf komt de eerstvolgende datum van de live netwerkborrel. Dit is altijd op een unieke locatie en inclusief drankjes.